Personvernerklæring

I Samform jobber vi kontinuerlig for å videreutvikle og forbedre tjenesten vår. En viktig del av det innebærer å lære hvilke utfordringer våre kunder - og potensielle kunder - har i sin arbeidshverdag, og hvilke digitale verktøy de kan ha nytte av. I dette arbeidet er vårt primære fokus å forstå bedre de arbeidsoppgavene som er knyttet til drift og forvaltning av eiendom, eiendomsutvikling og byggeprosjekter. En del av denne læringen kommer i form av informasjon som vi samler inn om bruken av våre nettsider, våre annonsekampanjer på ulike platformer, samt informasjon som vi mottar gjennom vår tilstedeværelse på sosiale medier.
Derfor anvender vi informasjonskapsler, eller cookies, på nettsiden vår. Disse bruker vi til å gi innhold og annonser et personlig preg, for å levere mer relevant informasjon i søkemotorer og på sosiale media, og for å analysere hvilke begreper, temaer og interesser som våre kundegrupper ettersøker. Vi samler også inn informasjon om hvordan nettstedet vårt blir brukt.
For å få til dette på en god måte, må vi dele denne informasjonen med partnerne våre innenfor sosiale medier, annonsering og analysearbeid. De kan i noen tilfeller kombinere informasjonen de får fra oss med annen informasjon som som du har gjort tilgjengelig for dem, eller som de har samlet inn gjennom din bruk av tjenestene deres.
Et bilde av en person som dreier på et trestykke og lærer om trevirket.