Kontakt oss

Vi er et lite team på seks dedikerte og engasjerte teknologientusiaster med kontorer i et moderne kontorbygg i Collektivet @ Construction City, på Ulven i Oslo. Med enkel tilgang via bil, buss og T-bane samt muligheter for el-bil lading, er det enkelt for våre kunder og samarbeidspartnere å besøke oss.

Samform holder til i moderne kontorer, som en del av Collektivet på Ulven i Oslo,

Collektivet er en dynamisk næringsklynge satt opp og støttet av OBOS og andre toneangivende aktører innen bygg- og eiendomsbransjen i Norge. Som en del av dette spennende fellesskapet, har vi tilgang til et nettverk av alt fra små oppstartsselskaper til større, etablerte virksomheter som alle har samme målsetting om å transformere bygg- og eiendomsbransjen i Norge.

Vi har en aktiv tilstedeværelse i bransjen og deltar jevnlig på ulike arrangementer og nettverkssamlinger. Det gir oss muligheten til å skape nye relasjoner og knytte verdifulle kontakter. Gjennom våre kontorlokaler i Collektivet drar vi også nytte av felles ressurser som møterom, kantine, cafè og fellesområder.

Hvis du ønsker å samarbeide med oss eller har spørsmål eller kommentarer, så nøl ikke med å ta kontakt. Vi er alltid på utkikk etter nye muligheter til å vokse og forbedre oss, og vi ser frem til å høre fra deg.

Besøksadresse

Ulvenveien 82E

0581 Oslo

Foretaksinformasjon

NO 929 311 795 MVA

Telefon

E-post