Frontend-utvikler

Pernille Hansen

Pernille bringer inn en svært spennende kombinasjon av pedagogisk innsikt og teknologisk kunnskap til selskapet. Med en bachelorgrad i pedagogikk fra København i 2013, og påfølgende arbeiderfaring som pedagogisk leder og avdelingsledelse har hun med seg viktig arbeidserfaring. Hun har også med seg erfaring i å håndtere forhandlinger og kommunikasjon i roller som tillitsvalgt.

Pernille har en unik kombinasjon av pedagogisk innsikt og teknologisk kunnskap

Etter snart 3 år på studiene nærmer Pernille seg nå avslutningen av bachelorstudiet for å bli dataingeniør ved OsloMet. Hennes interesse for webprogrammering, webapplikasjoner og inkluderende webdesign står sentralt i å forme hennes rolle som frontend-utvikler i selskapet vårt.

Med et brennende ønske om å skape tilgjengelige og brukervennlige digitale løsninger, ser Pernille frem til å bidra til vår visjon om å digitalisere og effektivisere bygg- og eiendomsforvaltning.

Pernilles pedagogiske bakgrunn gir henne et unikt perspektiv på brukeropplevelsen, og blir svært nyttig i arbeidet med å utvikle intuitive og effektive brukergrensesnitt for våre brukere. Hennes engasjement for inkluderende design vil bidra til at våre løsninger blir tilgjengelige og enkle å forstå for et bredt spekter av brukerbehov.

Pernille er 36 år og bor i Skotbu, Akershus.