Backend-utvikler

Vemund Hellekleiv

Vemund Hellekleiv er en engasjert og dyktig backend-utvikler som bringer med seg en unik blanding av praktisk erfaring og teoretisk kunnskap til oss i Samform. Med et fagbrev som automatiker og erfaring som servicetekniker, forsto Vemund tidlig at hans egentlige interesse lå i å skape systemene, ikke bare jobbe med dem.

Vemund er en engasjert og lærenem backend-utvikler.

Hans reise inn i IT-verdenen begynte med forkurs for ingeniørfaget ved NTNU i Trondheim, etterfulgt av en bachelorgrad som dataingeniør fra OsloMet. Vemund utmerker seg med sin dyktighet i realfag og datatekniske fag, med særlig interesse for matematikk, operativsystemer, fysikk og kjemi, databaser, samt datanettverk og skytjenester.

Vemund er en løsningsorientert og nysgjerrig utvikler som trives med å finne gode løsninger, løse komplekse problemer, og utvikle nye funksjonaliteter. Hans omgjengelige natur, kombinert med evnen til å være en lagspiller, gjør ham til en verdifull del av vårt team. Samtidig er han selvstendig og ansvarlig, kvaliteter som er essensielle i utvikling av robuste og effektive backend-systemer.

Vemund er 28 år og bor i Asker.